Velkommen til
dit e-conomic univers

Her finder du specifikke og relevante sider for dig, der arbejder som revisor eller bogholder. Brug siden til at holde dig opdateret og finde hjælp til i e-conomic. 

Er du ikke oprettet som administrator endnu?

Bliv administrator i e-conomic

e-conomic regnskabsprogram til revisorer og bogholdere

 
 

Få et skræddersyet overblik over dine kunder


Nu kan du, som Administrator i e-conomic, skræddersy dit personlige overblik. Det gør du med Virksomhedsoverblik - en særlig udviklet funktion, som giver dig et mere detaljeret overblik end nogensinde før i e-conomic. I Virksomhedsoverblik kan du fx skjule og vise kolonner, eller tilføje og filtrere nye kolonner. Alt sammen for at give dig en fleksibel arbejdsgang, som passer til dine behov.
 
 
 
 

Nyttige links til dig, der er administrator i e-conomic

 
 
 
 
 
 

Mød A-teamet - dit team af specialister

Som administrator i e-conomic er du altid i trygge hænder. Vores specialister står klar til at rådgive og hjælpe dig, når du har behov for det. Udover spørgsmål til dit administratormodul, kan du bruge dem som sparringspartner i forhold til at optimere din forretning eller give dig et servicetjek.

Læs mere om A-teamet

 
 
 

Digitalisér dine kunder

Digitalisering vinder i større grad indpas i den moderne regnskabspraksis. Hos e-conomic har vi hele tiden dette for øje, når vi udvikler og forbedrer programmet. Tag en snak med os for at høre mere om dine muligheder for at digitalisere din forretning. 

Få mere indblik i digitalisering

 
 
 
 

Effektive værktøjer til din regnskabspraksis

Med e-conomic kan du integrere dit økonomisystem med andre relevante administrative løsninger. I vores Market finder du alt fra årsafslutningsværktøjer til budget, regnskabsudarbejdelse og dokumentation af revisionshandlinger.

Se løsninger for revisorer

 
 
 

Skræddersyede brancheløsninger

Muligheden for integration til en bred vifte af digitale løsninger betyder, at e-conomic er den perfekte løsning for små og mellemstore virksomheder inden for enhver branche. Du kan derfor skræddersy e-conomic til din kundebase ved hjælp af apps og tilvalg, hvad enten det drejer sig om detailbranchen, håndværkere eller noget helt tredje.

Se brancheløsninger

Fra timepris til fastpris

Hvordan følger man med en branche i rivende udvikling?
Vores specialister er ikke i tvivl om, at digitalisering og en generel omlægning af din forretningsmodel er vejen frem - fx ved at overgå fra timepris til fastpris. Ved at lade de digitale løsninger trække det tunge læs for dig, og ved at overgå til en abonnementsservice for dine kunder, vil du opleve øget omsætning på sigt.

Læs mere om at gå fra timepris til fastpris

 
 
 
 

Hent vores guides og tjeklister
for revisorer og bogholdere

Hvad enten du vil være mere digital som regnskabspraksis eller bare gerne vil arbejde mere effektivt med e-conomic, kan du med fordel hente vores guides og tjeklister, lavet specielt til dig, der arbejder med regnskab.

Se guides og tjeklister

 
 
 
 
 
 

Bliv kontaktet
af en specialist

Vores team af specialister er til for at hjælpe og rådgive revisorer og bogholdere. De vil rigtig gerne tage en snak over telefon eller en kop kaffe, så de kan fortælle mere om, hvordan du optimerer din forretning.

Ring på 78 79 19 59, skriv til salg@e-conomic.dk, eller udfyld formularen til højre, så kontakter de dig.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.