Eventkalender
for revisorer og
bogholdere

Her kan du møde e-conomics A-team i nær fremtid

 

Se fysiske events   Se online kurser

Der er i øjeblikket ikke nogen fysiske events i kalenderen

Men snart kommer der datoer op for hvornår du kan møde os i 2020. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores A-team på 78 79 19 59 eller a-team@e-conomic.com

 
 

Fysiske events

Mød e-conomic rundt omkring i landet på fysiske events som Bliv digital og effektiv med e-conomic.
Find det kursus, der passer dig og tilmeld dig allerede i dag.

Der er i øjeblikket ingen tilgængelige kurser i 2021. Vi opdaterer denne side så snart vi har nye datoer klar.

 

Dato

Tid

Event

Beskrivelse

Adresse

Tilmeld

 

 
 
 

Online kurser

e-conomic tilbyder forskellige gratis, online kurser til dig som er selvstændig bogholder eller revisor. Læs mere og tilmeld dig herunder.

 
 

Kom godt i gang
 

Er du ny i e-conomic? Så er dette et online kursus for dig. På kurset får du en intro til opsætningen i e-conomic, og du lærer, hvordan du håndterer dine klienters aftaler.

 

Kunder, indbetalinger
og rykkere

På 45 minutter får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger. 

Tilmeld

Design & layout
 

I online kurset "Design og Layout" får du et bedre kendskab til, hvordan du kan skabe dit firmas personlige udseende på fakturaer, ordrer m.v. 


 

Moms i e-conomic
 

Ønsker du en letforståelig gennemgang af, hvordan du klarer momsen i e-conomic? Kurset varer ca. en time og udbydes flere gange op til momsfristen.

 

 
 

Årsafslutning
i e-conomic

Få en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter dit årsregnskab i e-conomic regnskabsprogram. Vi hjælper dig hele vejen. Kurset varer ca. en time og udbydes flere gange i løbet af året, men særligt i januar måned.

Indscanning
& Smart Inbox

På dette kursus får du en grundig introduktion til funktionerne i tillægsmodulerne Indscanning og Smart Inbox, som begge gør det muligt at håndtere bilag digitalt i e-conomic.
 

Smart Bank
 

På dette online kursus viser vi dig, hvordan du bruger funktionen Automatisk bankafstemning til at gøre din bankafstemning hurtigere og nemmere. 

 

Lagerstyring
 

Lær, at bruge tillægsmodulet Lagerstyring i e-conomic. Kurset er for dig, der enten har tilvalgt eller overvejer at tilvælge tillægsmodulet. 
 

 
 

Projektstyring
 

Med vores to kurser om tillægsmodulet Projektstyring bliver du klædt godt på til at bruge modulets funktioner og udnytte dets muligheder.  

 

 

 

Vi hjælper dig i gang

Vil du høre mere om, hvordan e-conomic kan øge din lønsomhed, så giv os et kald. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ring på 78 79 19 59
eller skriv til a-team@e-conomic.com
 

Bliv administrator