Eventkalender for selvstændige 

revisorer og bogholdere

Her kan du møde e-conomics a-team i nær fremtid

 

Se fysiske kurser   Se online kurser

 

Der er i øjeblikket ikke nogen events i kalenderen

Men snart kommer der datoer op for hvornår du kan møde os i 2018. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores A-team på 78 79 19 59 eller a-team@e-conomic.com

 

Fysiske kurser

Mød e-conomic på fysiske kurser rundt omkring i landet. Find det kursus, der passer dig og tilmeld dig allerede i dag.

 
 

Dato

Tid

Event

Beskrivelse

Adresse

Tilmeld

Online kurser

e-conomic tilbyder forskellige gratis, online kurser til dig som bogholder eller revisor. Læs mere og tilmeld dig herunder.

 

Webinar

Beskrivelse

Tilmeld

Kom godt i gang

Er du ny i e-conomic? Så er dette et online kursus for dig. På kurset får du en intro til opsætningen i e-conomic, og du lærer, hvordan du håndterer dine klienters aftaler.

Tilmeld

Effektive workflows

På kurset lærer du, hvordan du kan arbejde smartere og mere effektivt i e-conomic regnskabsprogram. Vi viser dig bl.a., hvordan AutoBank, Superkladden og afskrivningsværktøjer kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Tilmeld

Planlægning med Advisor

Få et bedre overblik over dine kunder med Advisor – et administrations- og tidsregistreringsværktøj. På kurset viser vi dig fx, hvordan du kan få fuld kontrol over ressourcerne i din virksomhed og dit tidsforbrug på den enkelte kunde.

Tilmeld

Kunder, indbetalinger & rykkere

På 45 minutter får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger. 

Tilmeld

Design & layout

I online kurset "Design og Layout" får du et bedre kendskab til, hvordan du kan skabe dit firmas personlige udseende på fakturaer, ordrer m.v. 

Tilmeld

Moms i e-conomic

Ønsker du en letforståelig gennemgang af, hvordan du klarer momsen i e-conomic? Kurset varer ca. en time og udbydes flere gange op til momsfristen.

Tilmeld

Årsafslutning i
e-conomic

Få en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter dit årsregnskab i e-conomic regnskabsprogram. Vi hjælper dig hele vejen. Kurset varer ca. en time og udbydes flere gange i løbet af året, men særligt i januar måned.

Tilmeld

Indscanning & Smart Inbox

På dette kursus får du en grundig introduktion til funktionerne i tillægsmodulerne Indscanning og Smart Inbox, som begge gør det muligt at håndtere bilag digitalt i e-conomic.

Tilmeld

Website & Webshop

Med vores to kurser til tillægsmodulerne Website og Webshop bliver du klædt på, så du hurtigt og nemt kan lave en professionel hjemmeside og webshop til din virksomhed.

Tilmeld

Autobank

På dette online kursus viser vi dig, hvordan du bruger funktionen Automatisk bankafstemning til at gøre din bankafstemning hurtigere og nemmere. 

Tilmeld

Lagerstyring

Lær, at bruge tillægsmodulet Lagerstyring i e-conomic. Kurset er for dig, der enten har tilvalgt eller overvejer at tilvælge tillægsmodulet. 

Tilmeld

Projektstyring

Med vores to kurser om tillægsmodulet Projektstyring bliver du klædt godt på til at bruge modulets funktioner og udnytte dets muligheder.  

Tilmeld

Vi hjælper dig i gang

Vil du høre mere om, hvordan e-conomic kan øge din lønsomhed, så giv os et kald. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ring på 78 79 19 59
eller skriv til a-team@e-conomic.com
 

Bliv administrator

Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.