Sikkerhed, drift og dokumentation

 

Dine data er fortrolige og beskyttede

Når du vælger e-conomic regnskabsprogram, får du en række avancerede sikkerhedsforanstaltninger med i din aftale. Disse er alment anerkendte indenfor branchen, og vi kan garantere, at dine økonomiske data forbliver fortrolige og beskyttede - uanset hvad. 

Det betyder naturligvis, at vi ikke sælger, udlejer eller deler dine oplysninger med tredjepart uden din tilladelse. Med disse sikkerhedsforanstaltninger behøver du aldrig bekymre dig om beskyttelsen af dine data. 

 

Dataopbevaring og back-up

Vi gemmer dine regnskabsdata i henhold til bekendtgørelsen om "Opbevaring af regnskabsmateriale" i Bogføringsloven. Du slipper for manuel backup, da vi gemmer dine data helt automatisk og tager back-up hvert kvarter. Hvis du også ønsker at have dine data offline, kan du til hver en tid eksportere dine data til din computer. Vi tager naturligvis fortsat online back-up.

Hvis du opsiger dit abonnement, skal du selv sørge for at gemme dine data. Her kan vi hjælpe med en Arkivlicens, hvis du ikke selv ønsker at eksportere dataene til din computer.


 

Tilgængelighed er alfa og omega

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du altid kan få fat i dine regnskabsdata. Derfor arbejder vi 24/7 på at sikre, at de altid er tilgængelige. e-conomic kører på en række forskellige servere, der sikrer, at driften er så stabil som muligt. Skulle en server blive ramt af en ulykke - fx brand eller kabelbrud - overtages driften af en anden, der selvfølgelig er synkroniseret, så der ikke opstår datatab.


 

Sikkerhedspolitik og pålidelig hosting

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Derfor opbevares dine data hos en række pålidelige hosting-leverandører, som fremgår af siden her: https://www.e-conomic.dk/sikkerhed/persondata/underleverandoerer. Vi henviser til Vismas sikkerhedspolitik for mere information.


 

ISAE 3402 Type 2 assurance report

For perioden januar 2021 – 31. december 2021
Visma e-conomic tilbyder sine kunder en uafhængig tredieparts revisionserklæring. Erklæringen udarbejdes af et eksternt revisionsfirma og dokumenteres efter den internationale standard: International Standard on Assurance Engagement 3402 (ISAE3402) - Assurance Reports on Controls at a Service Organization. Revisionserklæringen er udarbejdet med udgangspunkt i ISO 27001:2013 Annex A.

Læs revisorerklæringen

Se tidligere erklæringer:
ISAE 3402 type 2 assurance report (1. januar 2020 - 31. december 2020)
ISAE 3402 type 1 assurance report (as of November 5th 2019)


 

Læs mere

Ophavsret og betingelser for brug af vores websteder
Abonnementsvilkår
Politik for personlige oplysninger 
Databehandleraftale for kunder
Liste over ISO-certifikationer
Sikkert login i e-conomic

 


 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer