Sådan fungerer e-conomic teknisk

Vi har backuppen klar, hvis en server eller en firewall pludselig sætter ud. Det betyder, at du altid har adgang til dit regnskab – og at dine data er sikret til alle tider.

 

Internet

e-conomic er forbundet til internettet med flere uafhængige internetforbindelser. Hvis en forbindelse går ned, er der altid en anden, der automatisk tager over. Det sikrer, at du altid har adgang til e-conomic. 

 

Firewall

Flere firewalls er sat op for at beskytte mod angreb fra hackere og andre uautoriserede forsøg på at trænge ind i systemet. Hvis en firewall går ned, er en anden klar til at tage over, så dine data altid er sikret

 

Loadbalancere

Flere loadbalancere fordeler indkommende trafik til den webserver, som har mindst at lave på det pågældende tidspunkt. Denne teknik minimerer svartiden og sikrer, at en enkelt server aldrig bliver overbelastet. Og du kommer kun til at opleve minimal ventetid.

 

Webservere

Det er på disse servere, at e-conomic applikationen bliver afviklet, og det er her, du indtaster dit regnskab, laver fakturaer mv. Skulle en server fejle, er der andre, der tager over. 

 

Database

Det er her dine regnskabsdata ligger gemt. Der er flere databaseservere, så hvis en af dem fejler, overtager en anden - du har altid adgang til dine data. Derudover bliver der taget backup hvert kvarter døgnet rundt.
 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Illustration, mand med computer

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

 
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.