e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Åbn/Spær din kunde

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner eller spærrer adgangen på din kunde.

Sådan åbner du din spærrede kunde

  1. Tryk på "Salg" og vælg menupunktet "Kunder".
  2. Vælg "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på rediger (blyanten) på linien ud for din spærrede kunde.
  4. Find feltet "Adgang" under "Generelt" og vælg "Åben".
  5. Tryk på "Gem".
OBS:
Du kan ikke bogføre en faktura på en spærret kunde. Der er du nødt til først at ændre adgangen til åben på kunden, før du kan bogføre.

Sådan spærrer du din kunde

  1. Tryk på "Salg" og vælg menupunktet "Kunder".
  2. Vælg "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på rediger (blyanten) på linien ud for din kunde.
  4. Find feltet "Adgang" under "Generelt" og vælg "spærret".
  5. Tryk på "Gem".

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.