e-copedia

Arbejdsprocesser

Artikler med tagget “Arbejdsprocesser” i
Alle artikler med tagget “Arbejdsprocesser”
I bogføringsloven stilles der krav til, at du skal udarbejde en beskrivelse af din virksomheds bogføringsprocedurer. Formålet er at dokumentere, hvordan du løbende registrerer transaktioner så nøjagtigt som muligt, hvordan du opbevarer dit regnskabsmateriale på betryggende vis, og hvem i virksomheden, der er ansvarlig for de to ovenstående punkter.
Smart Flowet er dit opslagsværktøj, med links til de forskellige processer, der bliver præsenteret på vores gratis online kursus <b>"Automatisk bilagshåndtering i Smart-pakken".</b> <p>Ønsker du at få en grundig gennemgang af processen? <a href="https://www.e-conomic.dk/support/online-kursus/inbox">Så deltag i kurset gratis ved at tilmelde dig her</a>.</p>
Alle artikler med kategori “”
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer