e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Benyt funktionen Vis med demotal i Design og layout

Vejledning
Vil du se, hvordan din skabelon ser ud med varelinjer og beløb, kan du klikke på "Vis med demotal", så får du vist dit layout med nogle fiktive tal i.

Sådan ser du din skabelon med demotal

  1. Når du arbejder med Design og layout, kan du undervejs se dine ændringer.
  2. Når du har dit layout åbent, trykker du på knappen "Vis med demotal".
  3. Nu kommer din skabelon med demotal frem i et nyt vindue.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.