Bogfør betalt eller tilbagebetalt moms

Vejledning
Når du har betalt eller fået penge for din moms i banken, skal du bogføre det på kontoen for betalt moms og med modkonto på bankkontoen i dit regnskab.

Sådan bogfører du betalt eller tilbagebetalt moms

1. Tryk på "Regnskab".
  2. Vælg den kassekladde i venstre side, som du ønsker at bogføre i.
  3. Tryk på "Ny postering".
  4. Vælg typen "Finansbilag".
  5. Udfyld de resterende og nødvendige felter som "Dato", "Kontonr.", "Beløb", "Modkonto" og "Tekst".
Tip:
Vær opmærksom på, om beløbet skal bogføres i debet eller kredit.