e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Dan projektværdirapport

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en projektværdirapport, så du kan få overblik over faktureringsstatus for dine projekter.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan danner du en projektværdirapport

  1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Projektværdi" under "Projekter" i menuen til venstre.
  3. Udfyld de ønskede felter og tryk på "OK".
Tip:
Du kan bruge de forskellige felter til at begrænse søgningen.

Vis hovedprojekter

Markér dette felt for at se hovedprojekter.

Vis afsluttede

Markér dette felt for at se afsluttede projekter.

Medtag kun finansførte

Markér dette felt for kun at medtage posteringer, der har haft finansmæssig påvirkning. 

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.