Efterberegn moms

Vejledning
I denne guide gennemgår vi, hvordan du kan efterberegne din moms.

Har du bogført flere posteringer med moms, i den periode du allerede har indberettet, kan du ved at klikke på knappen "Efterberegn", også få beregnet momsen for disse posteringer, så de også bliver indberettet.

Sådan efterberegner du momsen

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Moms" → "Momsopgørelse" i menuen i venstre side.
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "OK".
  5. Tryk på "Efterberegn". Her vil du få vist en opgørelse over momsen for de posteringer, der ikke tidligere er blevet indberettet for perioden.
  6. Er du enig i beløbet, skal du blot klikke på knappen "Marker som indberettet" og beløbet bliver bogført på din momskonto, sammen med det tidligere indberettede beløb.
Tip:
Du kan se momsopgørelsen i arkivet. Teksten "Efterindberettet" vil være føjet til, efter datoen, i linjen med momsopgørelsesrapporten.