e-copedia

Find arkiv for momsopgørelse

Vejledning
I arkivet kan du se de momsopgørelser, du har markeret som indberettet tidligere, og på den måde, kan du få et overblik over de indberetninger, du tidligere har udført i e-conomic.

Sådan finder du dit arkiv for moms

  1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Moms" → "Arkiv" i fanen til venstre.

Herinde kan du se din momsopgørelse ved at trykke på "Vis rapport" til højre på linjen for momsindberetningen. Når du trykker på "Vis rapport" kan du endvidere se hvilke af posteringerne, der er posteret direkte på din momskonto, hvis du klikker på knappen "Vis direkte posteringer".

Du kan desuden trykke på "Fjern markering som indberettet", hvis du ønsker at lave din momsopgørelse igen. Du kan dog kun "Fjerne markeringen som indberettet" for den seneste momsopgørelses periode.

Har du bogført efterposteringer, som du har efterberegnet i din momsopgørelse, vil du også kunne se rapporten i arkivet. Der vil stå et "efterindberettet" efter perioden.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer