Fordel udgifter og indtægter på afdelinger

Vejledning
Udgifter og indkomst fordeles til de forskellige afdelinger, når du bogfører udgiftsbilag og opretter kundefakturaer.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Dimension.

Sådan bogfører du en afdelingsrelateret leverandørfaktura

1. Tryk på fanen "Regnskab" og klik på den kassekladde du vil arbejde i.
  2. Tryk på "Ny postering".
  3. Udfyld felterne og vælg afdeling eller fordelingsnøgle i feltet "Afdeling".
  4. Afslut ved at trykke "Gem".
Tip:
Afdeling: Hvis denne konto er tilknyttet en fordelingsnøgle, vil en fordelingsnøgle blive foreslået.

Sådan opretter du en faktura med afdeling

1. Tryk på fanen "Salg" og vælg "Fakturaer" i menuen til venstre.
  2. Tryk på "Ny faktura" og "Tilføj kunde".
  3. Vælg din kunde.
  4. Tryk på "Ny fakturalinje".
  5. Tryk på søge knappen i feltet "Afdeling", for at indsætte afdelingen, eller tast afdelingsnummer i feltet.
  6. Udfylde de resterende felter på fakturalinjen og tilføj eventuelt flere fakturalinjer.
  7. Bogfør fakturaen via "Bogfør og send faktura".
Tip:
Du kan sætte fast afdeling på dine varer ved at trykke på "Varer" i menuen til venstre, redigere varen og sætte afdeling på varen.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Dimension