e-copedia

Dimension (afdelinger)

Artikler med tagget “Dimension (afdelinger)” i
Alle artikler med tagget “Dimension (afdelinger)”
Har du en bogført postering, med en forkert tekst eller måske mangler en tekst, er det ikke for sent at redigere i den.
Se fanebladet Rapporter for at udskrive saldoer, nøgletal, budgetter, kontokort og omsætningsstatistik for hver afdeling.
Når du benytter Dimension har du også mulighed for at benytte enheder, når du bogfører leverandørfaktura eller finansbilag. På den måde får du et enhedsregnskab ved siden af dit normale regnskab.
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensioner i din bogføring og hjælper dig med at få en bedre forståelse af, hvordan dimensioner kan anvendes til at organisere og analysere dine økonomiske transaktioner mere effektivt.
Med funktionen Dimension, får du mulighed for at oprette afdelinger. Det er vigtigt at sørger for, at der er sat kryds i, at du kan se disse afdelinger.
Udgifter og indkomst fordeles til de forskellige afdelinger, når du bogfører udgiftsbilag og opretter kundefakturaer.
Denne artikel forklarer hvad dimensioner er, hvornår det giver mening at bruge, og hvilke ekstra funktioner der er med i Avanceret pakken.
I din oversigt over afdelinger og fordelingsnøgler kan du vælge at se åbne eller spærrede afdelinger og fordelingsnøgler.
Med en fordelingsnøgle kan du fordeler din virksomheds udgifter og indtægter til diverse afdelinger, når posteringer bogføres.
Denne artikel forklarer, hvordan du opsætter dimensioner i alle indstillinger, så du senere kan bruge dem i din bogføring.
Afdelingsbudgetter opretter du i kontoplanen ved at indtaste budgettallene for individuelle driftskonti og balanceposter.
Du kan få vist hhv. en miljø- og emballageafgift i din omsætningsstatistik.
Denne artikel forklarer, hvordan du bruger dimensions rapporten i fanen "Rapporter"
Som en del af funktionen Dimension kan du oprette afdelinger og/eller fordelingsnøgler som kan tilknytte til dine konti i kontoplanen.
Før du kan bogføre dine bilag fordelt på forskellige afdelinger, skal du have oprette dine afdelinger i e-conomic.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Dimension (afdelinger)”

    • Kontoplan
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer