Tilknyt afdelinger eller fordelingsnøgler til konti

Vejledning
Når du har oprettet dine afdelinger og/eller dine fordelingsnøgler kan du tilknytte disse til dine konti i kontoplanen.
  • For at have afdelinger eller fordelingsnøgler i din e-conomic aftale, skal tillægsmodulet Dimension være tilmeldt.

Sådan knytter du afdelinger/fordelingsnøgler til konti

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre og vælg "Kontoplan".
  3. Tryk på ikonet "Redigér" til højre for den konto du gerne vil redigere.
  4. Tryk på fanebladet "Dimension" i pop op vinduet og vælg en afdeling eller en fordelingsnøgle til denne konto.
  5. Sæt kun flueben i "Tvungen afdeling", hvis du vil sikre dig at der ikke bliver bogført uden at der er valgt en afdeling på kontoen.
  6. Afslut ved at klikke "Gem".

Gentag ovenstående, indtil alle relevante konti er tilknyttet en afdeling eller en fordelingsnøgle.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Dimension