Giv en administrator adgang til din aftale

Vejledning
Du kan give din revisor og/eller bogholder direkte adgang til dit regnskab.

Det er ikke nødvendigt at have en administrator, men det kan være en god ide, for at undgå køreturen til og fra revisor/bogholder, med regnskabet.

Hvis du ikke har en revisor/bogholder, kan du vælge en revisor/bogholder fra vores administratorliste.

Sådan giver du en administrator (revisor/bogholder) adgang

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Under "Virksomhed" i menuen til venstre, vælger du "Administratorer".
  3. I søgefeltet til højre, skriver du enten aftalenummer på din administrator eller din administrators navn. Tryk herefter på forstørrelsesglas ikonet "Søg".
  4. I listeområdet vælger du nu den administrator, du vil give adgang til din aftale og trykker på ikonet med en lille mand og et flueben, der hedder "Vælg".
  5. I dialogboksen klikker du "OK" for at give din administrator adgang.
  6. Din administrator vil nu have adgang til din aftale. Ikonet "Vælg" vil være ændret til "Fravælg", og den valgte administrator vises øverst i listeområdet under "Tilmeldte administratorer".
OBS:
Der kan max være tilmeldt 2 administratorer pr. aftale. Der kan ikke vælges en administrator i en demoaftale.
Tip:
e-conomic sender automatisk en e-mail til den valgte administrator. For at se flere oplysninger om hver enkelt revisor/bogholder skal du klikke på "Vis detaljer" til højre.

Sådan fravælger du en administrator

1. Når du vil fravælge din revisor/bogholder igen, er fremgangsmåden nøjagtig den samme som ved tilvalget af revisor/bogholder.
  2. Ikonet ude til højre vil blot betyde "Fravælg".

e-conomic sender automatisk en e-mail til den fravalgte administrator.

Sådan bliver din revisor/bogholder registreret som administrator

1. Hvis din revisor eller bogholder ikke er registreret i e-conomic, skal din revisor eller bogholder først oprettes som administrator.
  2. Oprettelsen er gratis og forudsætter kun, at man arbejder professionelt med bogholderi/administration/revision, og derfor også har branchekode 692000.
  3. Hvis du er bogholder eller revisor, kan du få en administratoradgang via linket nedenfor.
Tip:
Driver du et holdingselskab, kan det være en god idé med et koncernmodul. Kontakt vores support og hør nærmere.