Opret en ny bruger

Vejledning
Har du brug for, at flere kan tilgå samme aftale? Så kan du oprette en ekstra bruger.
  • For at oprette en ny bruger, skal du være superbruger på aftalen.

Sådan opretter du en ny bruger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Abonnement" i menuen til venstre og vælg "Abonnementstatus".
  3. Tryk på "Ny bruger" og udfyld felterne.
  4. Afslut på "Gem". Den ekstra bruger er nu oprettet og brugeren vil modtage en mail med oplysningerne.
OBS:
Hvis du afmelder en bruger, så kan brugeren ikke "genaktiveres", men skal oprettes på ny.

Skal din bruger have begrænset adgang? Så kan det enten oprettes via en almindelig begrænset brugeradgang, hvor du vælger hvilke faner brugeren skal have adgang til, eller et Basic faneblad, hvor du udvælger de specifikke menupunkter brugeren skal have adgang til.