Importér eller opdatér dine leverandører

Vejledning
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram? Eller har du et omfattende leverandørkartotek, og nu brug for at få opdateret flere leverandører samtidig?

Denne artikel giver en guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan importere en CSV fil, som opretter nye leverandører eller opdatere de eksisterende.

Sådan importerer du din fil med leverandører

1. Tryk på fanen "Regnskab" og til venstre i menuen vælges "Søgning og lister".
  2. Tryk på "Leverandører".
  3. Tryk på "Vis import muligheder" og vælg her "Importér leverandører".
  4. Tryk på "Indlæs fil" og tryk på "Gennemse" og vælg filen på din computer.
  5. Match kolonnerne, fra din kildefil, med kolonnerne i indlæsningsfilen.
  6. Sørg for at der er flueben i "Opret nye poster" og tryk på "Importér data".
OBS:
Din CSV-fil må ikke fylde mere end 5 MB. Er din fil større end 5 MB kan den ikke indlæses. Overvej at dele filen op i mindre dele. Betalingsbetingelser skal oprettes i e-conomic på forhånd, og derefter vælges som fast værdi. Vær opmærksom på, at der ikke må være blanke linier eller felter i den fil du vil importere.

Følgende krav skal opfyldes før du kan indlæse dine leverandører:

• De skal bestå af minimum leverandørnummer, leverandørgruppe (der skal være oprettet én leverandørgruppe Inden importen), navn, valutakode og momszone.
  • Leverandørnummer og - gruppe må maks. bestå af 9 cifre.
  • Navne må maks. bestå af 255 tegn.
  • Momszonen skal angives med tal (1=Indland, 2= EU eller 3 = Øvrige udland).
  • Valutakoder må ikke være længere end 3 tegn (du skal bruge e-conomics valutakoder).

Sådan opdaterer du dit leverandørkartotek

1. Tryk på fanebladet "Regnskab".
  2. Vælg "Søgning og lister" og "Leverandører" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Vis import muligheder" og vælg "Importér leverandører".
  4. Tryk på "Indlæs fil".
  5. Tryk på "Gennemse" og vælg filen fra din computer.
  6. Match kolonnerne, fra din kildefil, med kolonnerne i indlæsningsfilen.
  7. Hvis du ikke samtidig skal have indlæst nye leverandører, skal du fjerne fluebenet i "Opret nye poster".
  8. Du har mulighed for at opdatere alt den data, hvor du i kolonnen, kan sætte flueben i boksen "Opdatér eksisterende".