e-copedia

Import/Eksport

Artikler med tagget “Import/Eksport” i
Alle artikler med tagget “Import/Eksport”
Når du danner din PBS-fil, har du mulighed for at tilføje nogle ekstra linjer i feltet "ekstra linjer før" og "ekstra linjer efter".
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dit varekartotek fra et andet regnskabssystem. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
Står alt din tekst i én kolonne i din fil, kan du nemt opdele den til de tilstødende celler.
De fleste netbanker giver dig mulighed for at overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem, og det samme gælder for e-conomic.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du indtaster dine budgettal manuelt.
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram? Eller har du et omfattende leverandørkartotek, og nu brug for at få opdateret flere leverandører samtidig?
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du nemt overfører dine data fra Stellar til e-conomic via et konverteringspartner.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
I e-conomic kan du eksportere dine leverandørbetalinger ud i en fil, som du kan indlæse i din bank. Således slipper du for at oprette betalingerne manuelt i din bank. <p>I denne artikel vil du lære mere om felter og knapper i funktionen eksport af betalinger i e-conomic. <p/>
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.
<b>Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af <a href="https://www.e-conomic.dk/lpd/lager-af-rackbeat" target="_blank">&nbsp;Lager af Rackbeat</a>. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.</b>
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
Når du skal opkræve kunder via Betalingsservice, skal du indlæse en opkrævningsfil i PBS/Nets, også kaldet en PBS-fil.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du matcher kolonnerne ved import af leverandører. Før du kan indlæse din fil, skal du matche kolonnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
I e-conomic har du mange muligheder for at benytte dig af eksport og import af csv-filer. Det er ofte en fordel, da man slipper for en masse tastearbejde.
Har du brug for at indlæse mange posteringer i e-conomic, fx ved skift fra andet regnskabsprogram, kan dette gøres ved at importere en CSV-fil til din kassekladde.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan eksportere din data fra tillægsmodulet Superkladde i CSV format. Du kan eksportere kassekladder, debitor - og kreditorkartoteket samt din kontoplan.
Når Betalingsservice modtager indbetalinger fra dine kunder, vil du få adgang til adviseringersfiler i Betalingsservice. Med disse filer kan du nemt bogføre kundeindbetalingerne i e-conomic.
Hvis du bruger funktionen Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.
I denne artikel gennemgår vi hvordan du eksportere de korrekte filer ved opsigelse af din aftale, og på den måde undgår at stå tomhændet hvis f.eks. SKAT en dag banker på døren.
Du kan importere din kontoplan i e-conomic. Kontoplanen skal være i formatet CSV (semikolonsepareret), som fx Microsoft® Excel kan gemme i.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
<b>Vær opmærksom på at modulet Lager lukkes ned d. 31/12-2023 og erstattes af <a href=“https://www.e-conomic.dk/lpd/lager-af-rackbeat” target=“_blank”>&nbsp;Lager af Rackbeat</a>. Denne artikel henvender sig til det gamle lagermodul som kan benyttes frem til lukkedatoen.</b>
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
Hvis du har en oversigt over dine abonnementer og abonnenter i et andet regnskabssystem, eller CRM-system, kan disse indlæses direkte i e-conomic.
Du kan nemt oprette eller opdatere dine salgspriser i anden valuta i varekartoteket, ved at importere en fil med dine salgspriser i forskelige valuta. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du nemt overfører dine data fra C5 til e-conomic via et konverteringspartner.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal matche kolonnerne når du indlæser en CSV fil.
I denne artikel forklare vi hvordan du eksportere dine betalinger i e-conomic. <p>Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.<br /> For at kunne eksportere, skal du igennem 3 trin.</p>
Hvis du ønsker at flytte dit regnskab fra Dinero til e-conomic, skal det naturligvis være så let og hurtigt som muligt. For at hjælpe dig, har vi lavet denne guide, der forklarer hvad du skal gøre, trin for trin.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan importere dine posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”. For at importere posteringerne, skal filen have filformatet .CSV (Comma Separated Values).
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Import/Eksport”

  • Kunder
  • Varer
  • Kontoplan
  • CSV-filer via en Mac
  • Hvorfor bliver mine CSV-filer ikke importeret korrekt?
  • Hvordan udskriver/downloader jeg mine bilag?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer