Import/Eksport

Artikler med tagget “Import/Eksport” i

Alle artikler med tagget “Import/Eksport”
Hvis du ønsker at flytte dit regnskab fra Dinero til e-conomic, skal det naturligvis være så let og hurtigt som muligt. For at hjælpe dig, har vi lavet denne guide, der forklarer hvad du skal gøre, trin for trin.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du nemt overfører dine data fra Stellar til e-conomic via et konverteringsprogram.
Denne guide vejleder til, hvordan du sletter en importskabelon.
Når du skal gemme filer i Excel skal du på din MAC computer gemme i formatet Windows semikolonsepareret (.CSV).
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilpasse talformatet i en CSV fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan hente alle de bilag, du har indlæst i e-conomic, ned på din computer som PDF-filer.
I denne artikel vil du lære mere om tegn i e-conomic generelt og tegn du bør undgå eller benytte med forsigtighed ved import af CSV-filer.
Der kan være flere grunde til, at du har brug for at lave en lagerregulering. Måske skal du åbne dit lager med en lageråbning, eller også skal du ændret antallet af varer på lager efter en lageroptælling.
Benytter du vores tillægsmodul Lager, kan du nemt oprette og opdatere dine prisgrupper (særpriser) ved at importere dine prisgrupper (særpriser) fra en CSV-fil.
Denne guide vejleder til, hvordan du eksporterer data fra e-conomic - enten via mail til din superbrugermail (ikke krypteret) eller enkeltvis download af kartotekerne.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan eksportere din data fra tillægsmodulet Superkladde i CSV format. Du kan eksportere kassekladder, debitor - og kreditorkartoteket samt din kontoplan.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan importere dine posteringer i kassekladden i tillægsmodulet “Superkladde”. For at importere posteringerne, skal filen have filformatet .CSV (Comma Separated Values).
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.
En CSV-fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.
For at du kan importere en fil ind i e-conomic, skal denne fil være af formatet semikolonsepareret fil - også kaldt en CSV-fil.
Når Betalingsservice modtager indbetalinger fra dine kunder, vil du få adgang til adviseringersfiler i Betalingsservice. Med disse filer kan du nemt bogføre kundeindbetalingerne i e-conomic.
Når du danner din PBS-fil, har du mulighed for at tilføje nogle ekstra linjer i feltet "ekstra linjer før" og "ekstra linjer efter".
Når du skal opkræve kunder via Betalingsservice, skal du indlæse en opkrævningsfil i PBS/Nets, også kaldet en PBS-fil.
Hvis du har en oversigt over dine abonnementer og abonnenter i et andet regnskabssystem, eller CRM-system, kan disse indlæses direkte i e-conomic.
Denne guide vejleder dig til, hvordan du indtaster dine budgettal manuelt.
Hvis du bruger tillægsmodulet Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
Denne guide vejleder dig i, hvordan du importerer dine kunders kontaktpersoner.
Benytter du leveringssteder på dine kunder, kan du nemt importere dine leveringssteder og på den måde få oprettet leveringsstederne på dine forskellige kunder.
Du kan nemt oprette eller opdatere dine salgspriser i anden valuta i varekartoteket, ved at importere en fil med dine salgspriser i forskelige valuta. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram?
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dit varekartotek fra et andet regnskabssystem. Her følger en vejledning i, hvordan dette gøres.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du matcher kolonnerne ved import af leverandører. Før du kan indlæse din fil, skal du matche kolonnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du skal matche kolonnerne når du indlæser en CSV fil.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine kunder fra et andet regnskabssystem. Det kan du gøre ved at importere dine kunder.
Du kan importere din kontoplan i e-conomic. Kontoplanen skal være i formatet CSV (semikolonsepareret), som fx Microsoft® Excel kan gemme i.
Har du et omfattende leverandørkartotek og har du behov for at få opdateret flere leverandør samtidig, kan du gøre dette via indlæsning af en csv-fil, der indeholder ændringerne på dine kunder.
De fleste netbanker giver mulighed for, at man kan overføre FI-indbetalinger til et økonomisystem. Det er der også mulighed for med e-conomic.
Inden du kan komme i gang med at arbejde i din aftale, har du måske brug for at få indlæst dine posteringer fra et andet regnskabssystem.
Når du modtager regninger kan du oprette dem som leverandørfakturaer og eksportere betalingerne ud af e-conomic og ind i din bank.
I denne artikel vil du lære mere om funktionen eksport af betalinger i e-conomic.
Hvis du benytter e-conomic som regnskabsprogram og du har din bankkonto hos Nordea, kan du indlæse betalinger eksporteret fra e-conomic i din netbank hos Nordea.
Når du skal eksportere dine bankbetalinger er det vigtigt, at du sætter dine leverandører rigtigt op.
Alle artikler med kategori “”