e-copedia

Leverandører

Artikler med tagget “Leverandører” i
Alle artikler med tagget “Leverandører”
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.
Denne guide vejleder til, hvordan du retter en leverandørbetaling, som er bogført i en forkert valuta.
I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan trække et leverandørkontokort.
Du kan oprette leverandører, hvis du ønsker at benytte kreditorstyring, og derved kunne trække rapporter over specifikke leverandører, samt holde overblik over, hvad du skylder en given kreditor.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du kan udligne flere åbne posteringer med f.eks. en indbetaling, samtidig med at du bogfører betalingen.
<p>Når din Smart Pay-konto er opsat og valideret, kan du begynde at betale dine leverandører direkte i e-conomic.<br /> Har du ikke har oprettet din Smart Pay konto endnu,&nbsp;kan du se <a href="https://www.e-conomic.dk/support/artikler/kom-godt-i-gang-med-smart-pay">her hvordan du gør</a>.</p>
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter nye noter på dine leverandører, kunder og varer.
Har du modtaget en faktura fra din leverandør, i en anden valuta end din grundvaluta, skal du oprette faktura og betaling, i den samme valuta, for at udligne dem med hinanden.
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemmest muligt kan afstemme det samlede beløb på din kreditorsaldoliste med f.eks. beløbet i din saldobalance for samme konto.
Ved brug af betalingstypen ”Kun postering” slipper man for, senere, at skulle oprette leverandørbetalingen og foretage en udligning.
Når det kommer til at eksportere betalinger til din bank er det alfa og omega, at dine leverandøre er opsat korrekt i e-conomic.
Denne guide vejleder til, hvordan du ændrer forfaldsdato for en salgsfaktura, efter den er bogført.
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du matcher kolonnerne ved import af leverandører. Før du kan indlæse din fil, skal du matche kolonnerne i indlæsningsfilen med kolonnerne i din CSV fil.
I denne guide får du vejledning til, hvordan du opretter en ny leverandørgruppe. For at oprette en ny leverandør er det nødvendigt at have en leverandørgruppe.
Denne rapport viser en liste over leverandører, som virksomheden skylder eller snart skylder penge til.
I denne artikel vil du lære mere om leverandørkontokortet. Hver leverandør/vareleverandør har sit eget kontokort. På kontokortet kan du se alle de posteringer, der berører din leverandør.
Har du en stor leverandør eller kunde, med hundredevis af åbentstående faktura som skal udlignes med en indbetaling, vil du måske opleve et problem ift. hvor mange faktura, der kan udlignes på én gang.
Har du behov for at importere en håndfuld leverandører til din e-conomic aftale? Måske er du skiftet fra et andet regnskabsprogram? Eller har du et omfattende leverandørkartotek, og nu brug for at få opdateret flere leverandører samtidig?
Når du opretter en ny leverandør, foreslår din standardopsætning indstillinger for leverandøren, f.eks. betalingsbetingelser og leverandør nummer. Dette reducerer både fejl og tidsforbrug.
Denne artikel viser, hvordan du trækker en indkøbsstatistik.
Listen over kontaktpersoner bruges til at vælge din virksomheds kontaktperson i andre virksomheder, hvis du eksempelvis ønsker at angive en kontaktperson hos din leverandør.
Følgende guide er en gennemgang af, hvordan du udligner posteringer på dine leverandører samt en guide til, hvordan du kan fortryde en udligning, hvis der er lavet en fejl.
Denne guide vejleder til, hvordan du åbner dit kunde - eller leverandørkontokort i et nyt vindue, så du har mulighed for at flytte det rundt på skærmen, og dermed lettere arbejde med det.
I e-conomic findes der fire momszoner som standard. Disse zoner afgør, hvordan momsen skal håndteres, når du sælger varer eller ydelser til din kunde. Momszonen er eksempelvis første led i at udlede om din kundes faktura skal være med eller uden moms og har betydning for om momsopgørelse i sidste ende viser det korrekte. Derfor er det vigtigt, at momszonen er indstillet korrekt på alle dine kunder. Husk at rådføre dig med en autoriseret revisor, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal beregne din moms.
Når du har modtaget en faktura fra din leverandør, skal det oprettes som en postering af typen "Leverandørfaktura".
Når du skal betale en leverandør/kreditor, skal det oprettes som posteringstypen "Leverandørbetaling" i en kassekladde.
Hvis først du har bogført noget på en leverandør, har du ikke længere mulighed for at slette leverandøren. Du kan i stedet vælge at spærre leverandøren.
Denne guide vejleder til, hvordan du kan udligne én stor betaling med flere fakturaer.
Alle artikler med kategori “”

Tips og typiske spørgsmål

Med tagget “Leverandører”

  • Udlign dine kunde- og leverandørkonti
  • Er Smart Pay en sikker betalingsløsning?
  • Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvor lang tid tager det at komme i gang med Smart Pay?
  • Hvordan bliver jeg faktureret for Smart Pay?
  • Hvordan bogføres betalingerne i e-conomic, når de er gennemført i banken?
  • Kan man lave udenlandske betalinger via Smart Pay?
  • Kan jeg rette eller fortryder betalinger, som er blevet godkendt?
  • Kan jeg samle flere betalinger til én leverandør eller skal jeg betale enkeltvis?
  • Kan min revisor/bogholder styre det hele, så jeg ikke behøver godkende betalingerne?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer