Træk et Leverandørkontokort / Leverandørkontoudtog - Rapporter

Vejledning
I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan trække et leverandørkontokort.

Kontokortet viser alle posteringer for hver leverandørkonto (kreditorkonto) for de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.

Sådan opretter du et leverandørkontokort

1. Tryk på fanebladet "Rapporter".
  2. Vælg "Leverandører" → "Leverandørkontokort" i menuen til venstre.
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "OK".

Vis/skjul søgeområde

1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at trykke på de to pile.