Indlæs kontaktpersoner på dine leverandører

Vejledning
Denne artikel giver dig en gennemgang af, hvordan du hurtigt og nemt kan tilføje kontaktpersoner på dine leverandører.

Sådan indlæser du din fil

1. Tryk på "Regnskab" i toppen.
  2. Tryk på "Søgning og lister " i menuen til venstre og vælg "Leverandører".
  3. Tryk på ikonet "Vis importmuligheder" i højre hjørne.
  4. Tryk på "Importér kontaktpersoner" og på "Gennemse" i vinduet. Vælg den CSV-fil der skal indlæses.
  5. Tryk på "Åbn" og på "Indlæs fil". Herefter skal du matche kolonnerne i din kildefil med indlæsningen.
  6. Tryk på "Importér data".