e-copedia

Afstemning af kreditorsamlekonto

Vejledning
I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemmest muligt kan afstemme det samlede beløb på din kreditorsaldoliste med f.eks. beløbet i din saldobalance for samme konto.

Stemmer beløbet på din samlekonto for leverandører ikke overens med beløbet i din leverandørsaldoliste, kan det evt. skyldes, at du har bogført posteringer direkte på leverandørsamlekontoen.

Det kan også skyldes, at du på et tidspunkt har haft ændret din leverandørsamlekonto til en anden konto, end den nuværende.

Sådan kan du afstemme kreditorsamlekontoen

  1. Tryk ind på fanebladet "Rapporter".
  2. Vælg "Leverandører" → "Afstemning af kreditorsamlekonto" i menuen i venstre side.
  3. Udfyld datoen for den dag, du ønsker at afstemme kreditorsamlekontoen for. Nu kan du se saldoen på samlekontoen pr. den givne dato og en eventuel difference.
  4. Er der et beløb i difference, kan du trykke på beløbet under "Specifikation af difference", og i pop op vinduet kan du nu se de posteringer, der indgår i beløbet.

Differencen er fordelt på h.h.v. kreditorposteringer på andre konti og direkte posteringer på samlekonti.

Vis/skjul søgeområde

  1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at trykke på de to pile.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer