e-copedia

Om Design og layout

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om Design og layout, samt hvordan det er opbygget. Design og layout bruges blandt andet til designe og ændre dine layouts for tilbud, ordrer, fakturaer, kreditnotaer mv.

Hvis du har lyst til at få alle værktøjerne til hvordan du bruger Design og Layout, kan vi anbefale du deltager i vores online kursus "Design og layout", hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Sådan er dokumenter opbygget i e-conomic

Layoutet, på dine dokumenter i e-conomic, styres af Design og Layout. Dit layout bruges på alle dokumenter, du kan lave i programmet. Et layout i e-conomic består af to lag. Først et underliggende lag, der bruges som et brevpapir til at danne baggrund på dine dokumenter. Ovenpå brevpapiret skrives selve indholdet, det er din forgrund.

    • Hvordan får jeg skabelonsamlinger på andre sprog?

Brevskabeloner - baggrund

En brevskabelon svarer til et brevpapir. Helt simpelt, kan du sammenligne det med et stykke papir i din printer. Hvis der i forvejen er grafik/tekst på papiret i din printer, vil det danne baggrund for det indhold, du skriver på selve papiret. På samme vis er brevskabelonen i e-conomic designet til at være baggrund for dit indhold.

Hver enkel brevskabelon indeholder forskellige elementer med indhold til dokumentets baggrund. Det kunne eksempelvis være dit firmas logo, dine firmainformationer eller kundeoplysninger.

Skabelonsamlinger - forgrund

En skabelonsamling indeholder forskellige skabeloner med information, e-conomic bruger til at lave dokumenter. Skabelonsamlingen består, rent praktisk, af en række af forskellige skabeloner.

Hver enkelt skabelon, indeholder forskellige elementer, med indhold til dokumentet. Det kunne eksempelvis være varelinjer på din faktura, teksten på din rykker eller prisen på dit tilbud.

Et færdigt dokument

Hvis man kombinerer en skabelon og en brevskabelon, vil resultatet være et færdigt dokument, som vist på billedet herunder.

Tip:
Design og Layout kan være en udfordring at forstå og benytte korrekt. Derfor anbefaler vi, du tager vores gratis online-kursus i Design og layout.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer