e-copedia

Om layout i e-conomic

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om opbygningen af layoutet bag fakturaer, ordrer tilbud, rykkere og kontokort, De layouts, du laver fakturaer og andet på, i e-conomic er bygget op af to dele; Brevskabelon og Skabelonsamling.

Dele af Layout

1. Brevskabelon

På din "Brevskabelon" placeres oplysninger, der går igen på alle dokumenter. Disse ligger i et lag for sig og kan f.eks. være logo og diverse firmaoplysninger. Her finder du også sidefod (Tekst i bunden af dokumentet) og sidehoved (Tekst i toppen af dokumentet).

2. Skabelonsamling

Ved hjælp af dine "Skabelonsamlinger" kan du danne dokumenter (faktura, kontoudtog, kreditnota mm.), hvor specifikke oplysninger, som f.eks. fakturanr. og forfaldsdato, vil blive dannet på de enkelte dokumenter.

3. Et færdigt dokument

Når du laver et dokument i e-conomic, tager programmet de to lag, altså brevskabelon og én af dine skabeloner i din skabelonsamling, og ligger dem sammen. På den måde danner e-conomic det færdige dokument.

Billedarkiv

Foruden de 2 lag, findes der også et "Billedarkiv". Her kan du hente dit logo eller andre billeder ind, og efterfølgende sætte det på f.eks din faktura.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer