e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Om Smart Inbox

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om tillægsmodullet Smart Inbox, der giver dig mulighed for at behandle dine bilag nemt og hurtigt i e-conomic. Med Smart Inbox kan kan bruge din tid effektivt og sikre at din bogføring bliver snorlige.

Med OCR-aflæsning kan e-conomic læse tekst og beløb fra dine bilag. Machine Learning tillader e-conomic at bruge denne information intelligent, udfra hvordan du selv udfører din bogføring. Hvis du er klar til at digitalisere dit bogholderi fuldstændigt, er Smart Inbox naturligvis også den rette løsning. Med Smart Inbox har du nemlig mulighed for at modtage EAN fakturaer direkte i din Indbakke i e-conomic.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Smart Inbox.

OCR - Aflæsning af dine dokumenter

Optical Character Recognition (OCR) eller blot Optisk Tegngenkendelse, på godt dansk, er en teknologi vi benytter til at aflæse dine dokumenter i Smart Inbox. Ja, den er altså god nok, vi har nemlig lært vores systemer at læse dine dokumenter, hvad end der er tale om en PDF-fil eller et billede fra din mobil. 

Hvordan fungerer det?

Lad os tage et eksempel, for bedre at forstå, hvad e-conomic gør for at aflæse et dokument.

Bogholderen Åse, har for nyligt fået sig et lækkert nyt gulv af kirsebærtræ fra firmaet "Gulvmanden". Hun scanner den faktura, hun modtog fra Gulvmanden, ind i e-conomic.

Så snart dokumentet modtages i Smart Inbox, begynder systemet at arbejde med dokumentet. Det allerførste systemet gør, er at optimere billedet, så det lettest muligt kan behandles af Smart Inbox. Dette gøres dog helt uden at lave visuelle ændringer i dokumentet. Herefter begynder systemet at finde ud af, hvor på siden der findes tekst, så den ved, hvor den skal forsøge aflæsning. Når teksten er fundet, begynder systemet at arbejde med, hvad der faktisk står. Dette gøres ved et par forskellige metoder, men helt overordnet, forsøger den at sammenligne de bogstaver den finder med kendte ord og bogstaver.

Du kan til enhver tid se, når systemet arbejder med et dokument. Øverst i højre hjørne af din Indbakke vises et ikon. Ikonet viser teksten "Aflæser" i gråt, mens Smart Inbox arbejder med dit dokument. Når dit bilag er aflæst, vises teksten "Aflæst" i blåt.

Tip:
Husk at vi afholder gratis onlinekursus i Smart Inbox. Kurset tager en times tid og foregår live. Medbring blot godt humør og rigeligt med nysgerrighed.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.