Opret betalingsbetingelse til factoring

Vejledning
Se her, hvordan du opretter en betalingsbetingelse til factoring, så kundeindbetalingen automatisk bogføres på kunden med en procentvis fordeling på to modkonti, så både gebyr og betaling registreres.

Sådan opretter du en betalingsbetingelse til factoring

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Betalingsbetingelser" under "Opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny betalingsbetingelse" og vælg typen "Factoring".
  4. Udfyld det øverste felt "%-fordeling" med den procentdel, kontoen, du angiver i "Modkonto 1", skal modtage af beløbet.
  5. Udfyld det nederste felt "%-fordeling" med den procentdel, kontoen, du angiver i "Modkonto 2", skal modtage af beløbet.
  6. Tryk på "OK" for at gemme betalingsbetingelsen.