Opret en kassekladde

Vejledning
Denne guide vejleder dig til, hvordan du opretter en ny kassekladde, som du kan bogføre fra under fanen "Regnskab".

Du kan oprette et ubegrænset antal kassekladder.

Sådan opretter du en kassekladde

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Kassekladder" under "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny kassekladde" over listeområdet.
  4. Udfyld felterne - se evt. "Oplysninger om felterne" nedenfor.
  5. Tryk på "Gem".

Godkendelse inden bogføring

Markerer du dette felt, vil posteringerne i denne kladde skulle godkendes, inden de kan bogføres. Kun administratorer (f.eks. revisorer og eksterne bogholdere) kan godkende posteringer.

Lås momskoder

Markerer du dette felt, vil det ikke være muligt at ændre momskoden, når der posteres i kassekladden - denne bliver låst.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Alle indstillinger