Opret en omkostningsgruppe i Projekt

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en omkostningsgruppe.

En omkostning i projekt bliver både registreret på projektet samt bogført i dit regnskab. Omkostningsgruppen definerer hvilke bogføringskonti, der bogføres på, når du bogfører en omkostning.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opretter du en omkostningsgruppe

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Vælg "Omkostninger" under "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Omkostningsgrupper".
  4. Tryk på "Ny omkostningsgruppe".
  5. Udfyld felterne og tryk på "Gem".

Type

Fakturerbar: Omkostninger, kunderne kan faktureres for.

Ikke-fakturerbar: Omkostninger, der ikke skal betales/faktureres af kunden.

Tillægsprocent

Den procent af omkostningen, der skal tillægges, når omkostningen viderefaktureres til kunden.

Konto, igangværende

Den konto, omkostningen skal bogføres på, mens projektet er aktivt.

Konto, afsluttet

Den konto, omkostningen skal bogføres på, når projektet afsluttes.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter