Opret en projektskabelon

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en projektskabelon. Projektskabelonen bruges som en standardskabelon, når der oprettes nye projekter.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan opretter du en projektskabelon

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Under "Projekter" i menuen til venstre vælger du "Projektskabeloner".
  3. Tryk på "Ny projektskabelon" og udfyld felterne.
  4. Tryk på "Gem".

Ansvarlig

Vælg den medarbejder, der skal være ansvarlig på projektet, når denne skabelon bruges.

Gruppe

Angiv den projektgruppe, der vælges, når denne skabelon benyttes på projektet.

Status

Angiv den status, der vælges, når denne skabelon benyttes på projektet. Projektstatussen skal dog først oprettes før denne kan vælges.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter