e-copedia

Opret kundegruppe

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en kundegruppe, du kan tilknytte kunden. Alle kunder skal have en kundegruppe tilknyttet.

Det er praktisk at gruppere din virksomheds kunder (eksempelvis som indenlandske og udenlandske kunder), da disse grupper kan tilknyttes samme konto. Dette er blandt andet en fordel, når du skal generere rapporter.

Sådan opretter du en kundegruppe

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Kundegrupper" under "Kunder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på knappen "Ny kundegruppe".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "Gem" - Din kundegruppe vil nu blive oprettet, og du kan oprette kunder med den kundegruppe eller ændre eksisterende kunders kundegruppe til den.
OBS:
Bemærk, for at kunne oprette en ny kunde, er det også nødvendigt, at kunden er tilknyttet en kundegruppe. Når en kunde er tilknyttet en kundegruppe, kan kundegruppen ikke slettes, før de har fået en anden kundegruppe tildelt.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer