Opret leverandørgruppe

Vejledning
I denne guide får du vejledning til, hvordan du opretter en ny leverandørgruppe. For at oprette en ny leverandør er det nødvendigt at have en leverandørgruppe.

Det er praktisk at gruppere en virksomheds leverandører (f.eks. "indenlandske" og "udenlandske" leverandører) og at tilknytte gruppemedlemmerne til én konto, f.eks når du genererer rapporter.

Sådan opretter du en leverandørgruppe

1. Tryk på "Alle indstillinger" på det orange tandhjul.
  2. Vælg "Grupper" og tryk på "Leverandørgrupper".
  3. Vælg "Ny leverandør".
  4. Udfyld felterne.
  5. Klik på "OK" og din din leverandørgruppe er nu oprettet, og du er hermed klar til at oprette dine leverandører.