e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Opret medarbejder

Vejledning
I e-conomic kan du oprette medarbejdere og tilknytte dem til dine fakturaer, så du senere hen kan se hvor meget dine forskellige medarbejdere har faktureret for.

Når du har oprettet en medarbejdergruppe, er du klar til at oprette din medarbejder. 

Sådan opretter du en medarbejder

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på punktet "Opsætning" i menuen til venstre og vælg "Medarbejdere".
  3. Tryk på "Ny medarbejder".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "OK".

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.