Opret notetype

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en notetype, du kan vælge, når du opretter dine noter på henholdsvis varer, kunder og leverandører.

Sådan opretter du en notetype

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Notetyper" under "Kategorier og enheder" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny notetype".
  4. Angiv navnet for typen og hvorvidt andre end brugeren, der har lagt noten, skal kunne se noter med denne type.
  5. Tryk på "OK" for at oprette notetypen.