Opret standard kundeopsætning

Vejledning
Når du opretter en ny kunde, vil standard kundeopsætningen foreslå diverse indstillinger for kunden. Dette kan eksempelvis være betalingsbetingelser og nummer. Dette reducerer både fejl og tidsforbrug.

Sådan opretter du en standardopsætning for kunder

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Tryk på "Opsætning" og "Kundeopsætning" i menuen til venstre.
  3. Udfyld felterne og bestem opsætningen for nye kunder.
  4. Tryk på ”OK”.
Tip:
Vil du indtaste priser inklusiv moms på din faktura? Så skal du blot have flueben i boksen "Indtast bruttopriser på tilbud/ordre/faktura".