Problemer med indlæsning af PDF-fil

Vejledning
Har du problemer med at få overført PDF-filer til din aftale? Får du en fejlbesked, som dén der vises nedenfor?

Denne fejl kan opstå, fordi e-conomic ikke kan indlæse det PDF-format din PDF-fil er lavet i eller fordi, filen du vil indlæse, fylder for meget.

Problemet kan, som regel, løses ved at ’udskrive' bilagene via en PDF-printer, så som CutePDF (Gratis), eller en anden PDF-printer, du har valgt. Når dokumentet udskrives via en PDF-printer, "nulstilles" filen. Det vil sige at fejl i filen eller indhold, der ikke er kompatibelt, ryddes så filen kan bruges i e-conomic.

Dette kræver blot, at du først og fremmest downloader CutePDF eller en anden PDF-printer.

Sådan konverterer du din PDF-fil via en PDF-printer

1. Download CutePDF eller en anden PDF-printer.
  2. Åben den PDF-fil, du ikke kan indlæse i e-conomic på din computer.
  3. Klik på printerikonet (eller tryk CTRL+P).
  4. Vælg den PDF-printer, du har installeret, som printer (se billedet herunder).
  5. Klik på "OK".
  6. Du bliver nu præsenteret for et pop op vindue, og her angiver du, hvor på din PC du vil gemme filen og giver filen et navn.
  7. Når du har gemt den nye PDF-fil, kan du importere den ind i din aftale.