Ret sammenrykket CSV-fil

Vejledning
Det hænder, at du får en CSV-fil, der ser helt forkert ud, når du prøver at indlæse den i e-conomic. Den bliver vist sammentrukket og ikke med flere kolonner, Denne guide vejleder til, hvordan du fikser dette.

Sådan retter du en sammenrykket CSV-fil

1. Åbn din csv-fil på din computer.
  2. Herfra retter du filen ved først at trykke på kolonne "A", så den bliver markeret.
  3. Tryk på fanen "Data" og vælg "Tekst til kolonne".
  4. I det første vindue vælger du "Afgrænset" og "Næste".
  5. I det nye billede, skal du klikke af i "Komma", som det eneste, og så ned og klikke "Udfør".
  6. Din fil er nu rettet til, og den kan indlæses i e-conomic.
Tip:
Som en lille bonusinfo, kan du markere alle de kolonner, som du har tekst i (A, B, C, …) og dobbeltklikke på en af stregerne. Så vil kolonnerne tilpasse sig den mængde tekst, der nu er i dem.