e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Slet cookie- og cachedata i Firefox på Mac

Vejledning
Benytter du en Mac og har du behov for at slette cookies i din Firefox browser, så kan du i denne artikel se, hvordan du gør det.

Slet Cookie- og cachedata i Firefox på Mac

  1. Tryk på de tre streger øverst i højre hjørne, og vælg punktet "Indstillinger".
  2. Tryk på "Privatliv og sikkerhed".
  3. Find punktet Cookies og websteds-data.
  4. Tryk på knappen "Ryd data...".
  5. Tryk på "Ryd".

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.