Slet eller spær en enkelt vare

Vejledning
I denne vejledning kan du se hvordan du kan slette eller spærre en vare i din e-conomic aftale.

Hvis der er bevægelser på dine varer er det ikke muligt at slette dem helt, men du kan i stedet spærre dem, så de bliver fjernet fra dit varekartotek. Du kan nemt få vist de spærrede varer igen, hvis du senere ønsker at bruge varen igen.

Sådan spærrer du en enkelt vare

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. I menuen til venstre trykker du på "Varer".
  3. Find varen du vil spærre og tryk ind på blyanten "Rediger" ud fra denne vare.
  4. I feltet "Adgang" vælger du "Spærret".
  5. Tryk på "OK".
  6. Nu vil varen være skjult i dit varekartotek. Du kan uden problemer få vist dine spærrede varer, hvis du senere får brug for disse.

Sådan sletter du en enkelt vare

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. I menuen til venstre trykker du på "Varer".
  3. Ud for den vare du vil slette trykker du på krydset.
  4. Nu kommer der en pop up, der spørger om du er sikker på at du vil slette varen - hertil trykker du på "OK".
  5. Nu vil du vare være fjernet fra dit varekartotek.
OBS:
Det vil ikke være muligt at slette en vare, hvis der er bogført noget på varen.