Slet et kontointerval i din kontoplan

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du sletter et helt kontointerval på én gang. Der må ikke være bogført posteringer på de konti, du ønsker at slette.

Sådan sletter du et kontointerval

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Vælg "Kontoplan" under "Søgning og lister" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og herefter "Slet kontointerval".
  4. Udfyld "Fra konto" og "Til konto".
  5. Vælg enten "Slet kun, hvis alle kan slettes" eller "Slet alle resultat- og balancekonti, der kan slettes".
  6. Tryk på "OK".