Tillad ændring af numre

Vejledning
Som standard kan du ikke ændre numre på konti, leverandører, kunder, varer, projekter og abonnementer. Ønskes disse numre alligevel ændret, kan du her se, hvordan du tillader ændring af numrene.

Sådan tillader du ændring af numre

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Ændring af numre" under "Kategorier og enheder" i menuen til venstre.
  3. Sæt flueben i den eller de kartoteker, du ønsker at kunne ændre numre på.