Tillad pop-op vinduer på en PC

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tillade visning af pop op-vinduer, når du benytter Google Chrome eller Mozilla Firefox.

e-conomic benytter pop op-vinduer til mange forskellige ting. Et pop op-vindue er et eksternt vindue, der vises automatisk, f.eks. hvis du skal have vist dine følgesedler eller bogført en faktura.

Der er mange browsere, som ikke tillader pop op-vinduer. De er indstillet, så du undgår reklamer og lignende. Men for at kunne bruge e-conomic optimalt, skal du sikre dig, at din browser tillader, at der vises pop op-vinduer fra e-conomic.

Sådan tillader du pop op-vinduer i Google Chrome

1. Tryk på de 3 prikker øverst til højre i vinduet og vælg "Indstillinger".
  2. Tryk på "Sikkerhed og privatliv" og vælg "Websiteindstillinger".
  3. Tryk på "Pop op-vinduer og omdirigeringer" under "Indhold".
  4. Tryk på "Tilføj" under "Har tilladelse til at sende pop op-vinduer og bruge omdirigeringer".
  5. Skriv: https://secure.e-conomic.com under "Tilføj et website" og tryk på "Tilføj" for at gemme.

Sådan tillader du pop op-vinduer i Mozilla Firefox

1. Tryk på knappen med de tre vandrette streger øverst til højre og vælg "Indstillinger".
  2. Vælg punktet "Privatliv og sikkerhed".
  3. Find "Tilladelser" og tryk på "Undtagelser" til højre for "Bloker pop op-vinduer".
  4. Skriv https://secure.e-conomic.com i feltet "Adresse på websted".
  5. Tryk på knappen "Tillad" og tryk på "Gem ændringer" for at gemme.

Sådan tillader du pop op-vinduer i Microsoft Edge

1. Tryk på knappen med de tre prikker øverst til højre og vælg "Indstillinger".
  2. Vælg menupunktet "Cookies og webstedstilladelser".
  3. Rul ned til "Tilladelser for webstedet", find "Alle tilladelser" og vælg "Pop op-vinduer og omdirigeringer".
  4. Tryk på "Tilføj" i sektionen "Tillad".
  5. Skriv https://secure.e-conomic.com i feltet "Websted" og afslut på knappen "Tilføj".