Tilmeld dig Visma Connect

Vejledning
For at logge ind via Visma Connect, skal du tilmelde dig inde i e-conomic.

Du tilmelder dig som person (ikke virksomhed) i Visma Connect, og fremover vil du kun skulle bruge e-mail og adgangskode til at logge ind med. Det vil altså sige, det er slut med at skulle huske aftalenr. og bruger-ID.

Såfremt din e-mail er tilknyttet flere brugere, vil de fremover være samlet i et login.

Ved at klikke på dit aftalenummer øverst i højre hjørne, vil du fremover kunne skifte mellem alle dine aftaler, uden at bruge tid på at skulle logge ud og ind.

Sådan tilmelder du dig Visma Connect

1. Log på e-conomic, præcis som du plejer.
  2. Tryk på det orange tandhjul i højre hjørne og vælg "Mine indstillinger".
  3. Tryk på ikonet "Redigér" til højre for din bruger.
  4. Du skal nu sikre dig, at følgende information er korrekt og placeret i de rigtige felter, da de bruges til at oprette din Visma Connect brugeradgang: Fornavn, Efternavn og E-mail.
  5. Tryk på den blå knap "Aktivér Visma Connect".
  6. Du skal nu bekræfte, at dine informationer er korrekte.
  7. Din bruger er nu oprettet, og du mangler blot at aktivere din konto.
  8. Det er nemt at bekræfte din tilmelding. Åbn din e-mailindbakke og find mailen med teksten "Velkommen til Visma Connect".
  9. Tryk på "Aktivér konto".
  10. Opret en ny adgangskode til din bruger. Det vil være den adgangskode, du fremover skal bruge til at logge på e-conomic via Visma Connect.
OBS:
Vær opmærksom på, at du skal bekræfte din tilmelding inden for 24 timer.
Tip:
Du har også mulighed for at øge sikkerheden til din bruger endnu mere ved at aktivere totrinsbekræftelse også kaldet 2FA.

Visma Connect er designet efter de højeste sikkerhedskrav for din skyld. Derfor er din gamle kode muligvis ikke er stærk nok til Visma Connect.

Din kode skal som minimum overholde følgende regler:

8 tegn.
Et stort bogstav.
Et lille bogstav.
Et tal.
Et specialtegn.

Din kode må ikke:

• Indeholde dele af dit navn
  • Indeholde dele af din mailadresse

Sådan! Du er nu tilmeldt Visma Connect.