e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Ændr adgangskode med Visma Connect

Vejledning
Denne guide vejleder dig til, hvordan du ændrer din adgangskode med Visma Connect.

Sådan ændrer du din adgangskode

  1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Mine indstillinger".
  2. Tryk på linjeikonet "Redigér" ud for din bruger.
  3. Tryk på "Åbn Visma Connect".
  4. Tryk på "Skift adgangskode".
  5. Udfyld felterne og tryk på "Skift adgangskode" for at gemme den nye kode.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.