e-copedia

Træk en debitorsaldoliste - Rapport

Vejledning
Denne artikel viser, hvordan du kan trække en liste over debitorer (kunder), der skylder eller snart vil komme til at skylde penge til virksomheden.

Du kan opdele listen i forskellige intervaller, efter behov, og intervallerne vil fremgå af listen, når du klikker på "OK".

Det er kun åbentstående poster der vises. Hvis din kundes faktura er betalt og udlignet, vil den ikke fremgå af saldolisten.

Sådan trækker du en debitorsaldoliste

  1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Kunder" → "Debitorsaldoliste" i menuen til venstre.
  3. Udfyld felterne - se evt. "Oplysninger om felterne" nedenfor.
  4. Tryk på "OK". Du vil nu kunne se din debitorsaldoliste.
  5. På de enkelte linjer har du mulighed for at trykke på ikonet med forstørrelsesglasset, "Vis transaktioner", og hermed se, hvilke transaktioner, der ligger bag bilaget, hvis du har sat flueben i "Vis specificeret" ved søgningen.
OBS:
Vælger du at få vist dine konti i en anden valuta, skal du være opmærksom på, at primosaldo ALTID vises i aftalens grundvaluta.

Oplysninger om felterne: 

 

Rapporten viser status for den indtastede dato i Pr. dato-feltet. 

I feltet Interval (dage) angives det interval rapporten skal vises i, f.eks. '15' dage for en rapport, der viser fakturaer med forfald inden for 0-15 dage, mellem 16-30 dage og efter 30 dage.

I feltet Fakturaer angives om der skal vises, hvor længe fakturaer har været forfaldne (for rykkere), eller hvornår fakturaer er forfaldne (til udgiftsplanlægning).

Vis/skjul søgeområde

  1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at trykke på de to pile.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Rapporter
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer