Træk et kundekontokort (kontoudtog)

Vejledning
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan man kan trække et kontoudtog på en kunde via kundekontokortet.

Der er to måder at oprette kontoudtog for kunder i e-conomic på. For at vise alle transaktioner i en given periode, skal du bruge kundekontokort til at generere kontoudtog.

Du kan også generere et kontoudtog via "Rykkere". Dette kontoudtog viser kun udestående transaktioner. Kundekontokort, som vi gennemgår her, viser alle posteringer for hver kundekonto i de nuværende (endnu ikke afsluttede) regnskabsperioder.

Det er kun muligt at sende et kundekontokort via e-mail.

Sådan trækker du et kundekontokort

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Kunder" → "Kundekontokort" i menuen til venstre.
  3. Udfyld felterne & Tryk på "OK". Du vil nu kunne se kundekontokortet for dine kunder.
  4. Du kan lave samme søgning under "Salg" → "Kunder" → "Kundekontokort".
    • Hvorfor skal jeg trække et "Kundekontokort", når der er en type under "Rykkere" som hedder "Kontoudtog"?
Tip:
Via forstørrelsesglasset "Vis kontoudtog" i venstre side, kan du få vist kontoudtoget i et pop op-vindue. Herfra kan kontoudtoget gemmes på din computer, som en PDF-fil, eller printes.

Send kontokort til en enkelt kunde

1. Herinde kan du sende kontoudtoget til din kunde. Det gør du ved at vælge "E-mail kontoudtog" på brev-ikonet til højre. Så vil en PDF-fil blive genereret, som du kan sende direkte til din kunde.
    • Jeg kan ikke se konvolut ikonet "Send valgte"?
OBS:
Det er kun muligt at sende kontoudtog til dine kunder via e-mail.

Send kontoudtog til flere kunder på én gang

1. Tryk på "Vælg alle" for at vælge alle de kunder, du har søgt frem.
  2. Tryk på "Send valgte" for at sende alle dine kontoudtog.
  3. Mangler der e-mail adresser på en eller flere af dine kunder, vil du blive gjort opmærksom på det i et nyt pop op-vindue.
  4. Markér "Send som e-mail" for at sende kontoudtoget som e-mail.
    • Kan jeg sende et kontoudtog via EAN?