Udskriv eller gem et dokument fra inboxen

Vejledning
Hvis du har et bilag liggende i din aftale, som du ønsker at udskrive eller gemme på din computer, har du mulighed for at gøre det direkte fra din inbox.
  • Denne funktion kræver "Smart Inbox" eller "Indscanning".

Sådan udskriver eller gemmer du et dokument på din computer fra inboxen

1. Tryk ind på din inbox i højre hjørne.
  2. Find det bilag, du ønsker at printe, og tryk ind på det, så det bliver vist i stort format.
  3. Tryk på printerikonet i højre hjørne.
  4. Dit bilag vil nu blive vist i et nyt vindue. Herfra kan du vælge at printe bilaget via printerikonet eller gemme det på din computer.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Inbox