Vis direkte posteringer på momskonti

Vejledning
I denne guide bliver der gennemgået, hvordan du kan se de direkte posteringer på dine momskonti.

Når du posterer direkte på dine momskonti, vil e-conomic automatisk tilføje den momskode, der hører sammen med kontoen du bogførte på.

Ved at trykke på knappen "Vis direkte posteringer" vil du få vist de posteringer du har bogført direkte på dine momskonti, samt de momskoder e-conomic automatisk tilføjede på disse poster.

Det giver dig mulighed for at ændre eller fjerne de koder programmet har sat på, så du får fuld kontrol over din momsopgørelse.

Sådan får du vist de direkte posteringer på dine momskonti

1. Tryk på "Rapporter".
  2. Tryk på "Moms" i menuen til venstre.
  3. Tryk på menupunktet "Momsopgørelse".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk "OK".
  6. Tryk på "Vis direkte posteringer".
Tip:
Har du ved en fejl fået bogført posteringer uden momskode, kan du nu ændre momskoden på disse posteringer - baseret på forslag fra programmet. Du kan vælge en (anden) momskode eller lade momskoden være blank, hvis du ikke ønsker at få posteringen med på i din momsopgørelse.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Rapporter