Vis faktura

Vejledning
Før du sender din faktura kan du se, hvordan fakturaen ser ud, og tjekke om fakturaen ser ud som den skal, før du sender den.

Sådan får du vist, gemt eller udskrevet din faktura

1. Tryk ind på fanen "Salg"
  2. Vælg "Fakturering" og derefter "Faktura"
  3. Find den faktura du ønsker at få vist, gemt eller printet og tryk på blyanten "Rediger" i højre side.
  4. Tryk på "Vis faktura" for at få fakturaen vist i en ny fane. Herfra kan du printe din faktura eller gemme den på din pc.
Tip:
Ordet ‘Kladde’ vises på dokumentet, indtil det er blevet sendt eller bogført. Har du brug for at få vist en bogført faktura - så gå i "Arkiv".