En af vores konsulenter fra e-conomic underviser dig og de andre kursister ved at give dig en trin-for-trin gennemgang af, hvordan de forskellige funktioner fungerer. Du kan se konsulentens skærm og høre vedkommende tale – og undervejs kan du naturligvis stille spørgsmål. På den måde kan du med egne øjne opleve, hvordan du får mest muligt ud af e-conomic.  


 

Hvad kræver et online kursus?

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af din internetbrowser og har en fornuftig internetforbindelse. Og så skal din computer naturligvis have højtalere, så du kan høre, hvad vores supporter fortæller.

Inden kurset starter - ca. 15 minutter før - får du en mail fra os med praktisk information.

 

 • "God support under og efter kurserne, så alle kan være med. Det er klart at anbefale, man tager nogle af kurserne, da det kan spare tid og unødvendige rettelser"
   
  Anita Jensen - Myrdal Revision
 • "Jeg var yderst tilfreds med den måde, online kurset forløb på. Man føler sig i sikre hænder fra start af, fordi konsulenten sørger for, at alle er med"
   
  Thomas V. Arentoft - mobildoktoren
 • "Det var faktisk en lille teknologisk oplevelse at deltage i online-kurset om design og layout. Fantastisk at man kan sidde på sit eget kontor og deltage i et kursus, som gør noget kompliceret enkelt"
   
  Peter Wiin - Regnskab og rådgivning ApS

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.