Online administratorkursus

Alt hvad du skal vide som e-conomic-administrator

Der er 2 forskellige kurser primært henvendt til administratorer, med forskelligt info. Læs mere om dem herunder.

Tilmeld dig online kurset GRATIS


 

Lær administrator-værktøjerne at kende

Administratorkurserne er gratis og henvender sig primært til revisorer og bogholdere. Kurserne varer hhv. 60 minutter og 75 minutter og forudsætter ikke hinanden.

Du deltager i et online kursus ved at tilmelde dig et kursus her. Ca. 15. minutter inden kurset starter, modtager du en mail med et link til, hvor du kan se og høre kurset. Så er det bare at tænde højtalerne eller tage dine høretelefoner på og følge med på skærmen. Du kan stille spørgsmål undervejs via en chat.

 

Kursus: Kom godt i gang som administrator

Er du lige blevet oprettet som administrator i e-conomic, er dette kursus et godt sted at starte. Kurset giver dig praktisk viden om tidsbesparende arbejdsgange i e-conomic.
Vi gennemgår bl.a. klient- og administratorfakturerede aftaler, ser på den generelle opsætning. Lær hvordan du håndterer dine klienters aftaler – lige fra oprettelse af aftalen og opsætning af de generelle funktioner , så det hele er køreklart, når du eller din klient skal sidde og arbejde i aftalen.

Vi ser derudover på de muligheder der er for at du kan benytte dit administratormodul til at profilere dig selv på e-conomics revisorliste og få indblik i, hvordan du opretter og håndterer dine medarbejdere i e-conomic.

 

Kursus: Effektive workflows for administratorer

Vi viser dig, hvordan du kan effektivisere dit arbejde med bankafstemning og autobank, Superkladden og afskrivningsværktøjer.

Lær at tilpasse Superkladden til dine behov, så indtastning af bilag bliver en leg og bruge bankafstemning, så du sikrer dig, at din klients regnskab og bank altid stemmer.

Du får et indblik i e-conomics afskrivningsværktøjer, så du slipper for at indtaste afskrivninger i et Excel-ark først, for derefter at skulle bogføre afskrivningen manuelt i e-conomic. Deltag i kurset og få vist, hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt.”
 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis